Yleinen

Wanhan Kalevan parkkipaikkalaajennus toteutuu – ala-aste puretaan

03.02.2018, kotisanomat

Kirkonkylän ala-asteen purkaminen alkaa välittömästi pakkasten hellitettyä tuskaisen otteensa. Wanhan Kalevan baari on pitkään haikaillut parkkipaikan laajennusta, joka toteutuu kuluvan kevään aikana. Kesällä saadaan 200 henkilöautolle ja 13 linja-autolle merkityt parkkipaikat.

Kalevan baarissa parkkipaikkalaajennuksesta iloitaan vilpittömästi. Kävijäkunta on lisääntynyt huomattavasti ja nykyinen parkkipaikka on käynyt ahtaaksi. Autoja on parkkeerattu jopa kotiseutumuseon levikkeelle reilun kahden kilometrin päähän, jotta päästään Kalevan baariin kahville ja K-18 nesteen nauttimiseen.

Kunta purattaa ja maksaa ala-asteen purkamisen sekä parkkipaikan asfaltoinnin. Kalevan baari sponsoroi valkoisen maalin parkkiruutujen maalaamiseksi. Vakioasiakkaille rakennetaan pieni autokatos, jonka kustantamiseksi on baarissa 3 litran Ilves-tölkki, johon voi vapaaehtoisesti laittaa rahaa.

Koulun purkamista juhlistetaan Arabian posliinisella kahvikuppitarjoilulla ensi tiistaina klo 16:30 alkaen.

Parkkitilan laajennusta on odotettu jo pitkään. Kalevan baarin suosiota on verrattu jo Tuurin kauppaan Etelä-Pohjanmaalla. Nähtäväksi jää, milloin TV-yhtiöt aloittavat tosi TV-sarjan ”Wanhan Kalevan portailla”.

 


2 vastausta

  1. Heimo sanoo:

    Päättäjät herätkää, nyt on aika iskeä, markkinarako. Näitä rakoja myos Kostamuksesta. Yöpymisiä majatalon kurttuisissa lakanoissa. Ehtaa tavaraa. Näin parkkipaikka maksaa takaisin paikoitellen.

  2. Sakari sanoo:

    Kunnan kannattanee laitattaa pysäköintipaikalle ilmaiset sähköpyörien akkujen latauspisteet työntekijöidensä käyttöön, jottei näiden hyötyliikunta kohdistuisi pelkästään Kievarin suuntaan. Tämänhän me veronmaksajat hyväksymme; vähän niinkin kunnan käsittelemättä jääneet toimeentulohakemukset aikoinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *