Lainaa.com

Yleinen

TE-keskuksen WC käyttökiellossa – aktiivimallin työnhakijat hädässä

03.02.2019, kotisanomat

TE-keskuksen sisä-WC meni tukkoon viikko sitten erään aktiivimallin työnhakijan survoessa WC-pönttöön kasan työhakemuksiaan liitteineen.

TE-keskuksen ohjeiden mukaan aktiivimallin työnhakijoita on pyydetty kusemaan toimiston pihalla rakennettuun lumikasaan, jota miehet ovat käyttäneet pakkasesta huolimatta ahkerasti hyväkseen, onpa muutama työllinenkin lirauttanut pienet pissit. TE-keskuksessa asiointi on nopeutunut huomattavasti sisä-WC:n mentyä tukkoon.

TE-keskuksen WC-remonttiin ei ole budjetoitu rahaa tälle vuodelle, joten lumikasasta muotoutunee kevättä kohden tilataideteos ”Kultarinne”, kuten paikallinen kuvataiteilija inspiroi ajatuksiaan.

Kunta suunnittelee rakentavansa naisille jonkinlaisen lumilinnan tai lumivallin, johon voi suorittaa pikahädät – naisyrittäjät ovat keränneet stryrokslevyjä valmiiksi ja kairalla tehneet tarpeelliset reiät, jotta takapuoli ei palellu pakkasessa pyllistellessä.

TE-keskus pahoittelee WC-tilannetta ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan nopeaan ratkaisuun, kuten on tapana ollut. Aktiivimallin työnhakijoilta on poistettu vesikannu odotustiloista ja tilalle laitettu kirpputorilta ostettu muovinen kameli, jolta puuttuu yksi jalka – kuvastaen kamelin kykyä selvitä ilman vettä päivätolkulla.

TE-keskuksen ”Kultarinne” on ahkerassa aktiviimallin työnhakijoiden käytössä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *