Yleinen

Viagra-kerho valistaa Kirkonkylällä

16.02.2014, kotisanomat

Läntisen ja Itäisen Ylä-Kainuun Mulukkukerho haluaa tulla ulos kaapista ja kertoa, että mies kun ikääntyy,  jos järki seisookin, niin muu ei sitten seisokaan.

Haluamme tuoda julki sen, että ikääntymisen, erilaisten tautien ja elämän tapojen mukana tuomat huolet ne on meilläkin. Mulukku ei taho seistä niinku nuorena poikana. Kertoo Mulukkukerhon sihteeri Wanhan Kalevan pisuaarihuoneessa huolestuneena, mutta huojentuneena siitä, että asiasta ei tarvitse enää vaieta ja hävetä – nyt on tullut aika sanoa, että apteekista löytyy rohdot tähänkin huoleen osittain.

Mulukkukerho jakaa Kirkonkylällä ensi viikolla esitteitä Siwan takapihalla ja Härkökankaan portilla. Esitteessä kerrotaan miesten huolesta selvitä sukupuolielämästä myös vaikeina hetkinä  – silloin kun ei jöpötä – tähän löytyy erilaisia lääkkeitä. Asiasta on vain uskallettava ottaa puhe esiin lääkärissä käydessä.

Jokainen ukko tähän tilanteeseen joutuu joskus, joten turha sille on yhtään irvailla, perässä tulloot irvailijat. Kerhon sihteeri jatkaa ja tiristää viimeiset virtsapisarat alushousuilleen Kalevan pisuaarissa.

Mulukkukerho haluaa muistuttaa keski-ikäisiä miehiä, ottakaa reilusti yhteyttä lääkäriin ongelmissa, turha niistä on vaieta – se ei ole synti, eikä häpeä, ettei synny enää lisää väkeä.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Vaatiikohan kerhon jäsenyys todistuksen emännältä jöpöttämättömyydestä kerhon sihteerille toimitettavaksi. Poikamiehet joutunevat hankkimaan todistuksen muualta. Mulukkukerho voi olla oikeassa siinä, että asiassa kannattaa kääntyä joissakin tapauksissa lääkärin puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *