Yleinen

Turpa kiinni -mielenosoitus kuihtui alkuunsa Ämmänsaaressa

24.09.2016, kotisanomat

Turpa kiinni -mielenosoitus kuihtui alkuunsa vesisateen alettua lauantaina aamupäivästä Ämmänsaaressa. Mielenosoituksella olisi haluttu vahvistaa isänmaallista, suomalaista kielikantaa vahvemmaksi, unohtaa, että olemme tulleet jostakin Volgan juurilta.

Mielenosoittajia kertyi aamulla kello 8:00 aikaan torille puolenkymmentä ja viinakaupan avatauessa kello 9:00 heilutti enää yksi krapulainen mielenosoittaja Suomen lippua. Poliisi seurasi tilannetta grillin sisältä syöden lihapiirakkaa kahdella nakilla.

Mielenosoittajan äiti kävi hakemassa Suomen lipun ja aikamiespojan kotiin siivoamaan huonettaan, torilla heiluminen riitti tältä päivältä.

Kysyttynä mielenosoituksen syystä, paikalliset ihmiset eivät tienneet, mitä varten Kainuussa yleensä osoitetaan mieltä, eikö se ole etelän ihmisten vouhotuksia, tännehän ne änkejää aina kun Metsähallitus suunnittelee työpaikkoja ja luonnon siistimistä.

Mielenosoitus Ämmänsaaren torilla loppui lyhyeen äidin haettua Suomen lipun ja mielenosoittajan kotiin siivoamaan huoneensa ja petaamaan sänkynsä.

Mielenosoitus Ämmänsaaren torilla loppui lyhyeen äidin haettua Suomen lipun ja mielenosoittajan kotiin siivoamaan huoneensa ja petaamaan sänkynsä.


3 vastausta

  1. Heimo sanoo:

    Nyt päättäjät herätkää – lihava ämmänsaarelainen lihapiirakka (tingityllä täytteellä a´la Ämmien Leipomo) ja kaksi nakkia. Lisukkeet erikseen Rasti-Grillililtä. Eli Kainuulaista perusmöttöä. Päättäjät, kassokaas Lappeenrannan suuntaan missä Vety ja Atomi tekevät ns. tuhojaan!

  2. Exsuvakki sanoo:

    Miten joku Volgan juurilta tuleminen vaikuttaa? Maahanmuuttajat ovat kärjessä kaikissa rikostilastoissa jos se on päässyt unohtumaan

  3. //Sakari sanoo:

    Pian pitävät varmaan mielenosoituksen siitä, ettei grilli antanut poliiseille kertakäyttöisiä aterimia, vaan heidän piti syödä lihapiirakat kahdella nakilla. Saattaa siinä mielenosoituksessa viina virrata; torin viereiseen ojaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *