Yleinen

Traktorimarssi kunnantalolle

17.09.2016, kotisanomat

Paikallinen maanviljelijä vittuuntui jatkuviin EU-säädäntöihin, paperitöihin ja tupakan nousevaan hintaan siinä määrin, että keräsi sosiaalisessa mediassa paikalliset traktorikuskit yhteen ja ensi viikolla kunnantalon ympäri alkaa useamman kymmenen traktorin voimin sellainen pilluralli, jota ei ole nähty sen jälkeen kun linja-autoasemalta katosivat viimeisetkin linja-autot.

Traktorimarssilla halutaan kiinnittää huomiota maanviljelijöiden jatkuvaan ahdinkoon; hekin ovat ihmisiä, sontivat ja piereksivät, haluaisivat olla tavallisia maajusseja, joilla on samat perustarpeet kuin kylällä asuvilla kansalaisilla.

Tiistaille suunniteltu traktorimarssi kunnantalon ympäri alkaa kello 8:00 jatkuen niin pitkään, jotta kunnanjohtaja lausuu jonkinlaisen sanan puolesta tai vastaan maanviljelijöiden – ilman huulipunaa kuitenkin. Traktorimarssiin osallistujat haluavat luomusanoja ilman turhia koristuksia.

Traktorimarssin jälkeen, illan kähmeissä, Seurahuoneella jatketaan haitarin tahdissa – baarinpitäjä on luvannut tanssia tripaskaa kassakoneen tahdissa, joten kosteanpuoleinen ilta on luvassa. Paikallisia neiti-ihmisiä kehotetaan kokoontumaan Seurahuoneelle hyvissä ajoin vähissä kamppeissa. Traktorikuskit tarjoavat oluet kaikille naisille.

Tiistaina alkava traktorimarssi kunanntalon ympäri vakavoittaa hetkeksi maanviljelijät - illalla mennään Seurahuoneella rennommin.

Tiistaina alkava traktorimarssi kunnantalon ympäri vakavoittaa hetkeksi maanviljelijät – illalla mennään Seurahuoneella rennommin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *