Yleinen

Tasa-arvoinen avioliittolaki sotki liikenteen Ämmänsaaressa

29.11.2014, kotisanomat

Uutinen tasa-arvoisesta avioliittolaista sai kerta heitolla useita kolari- ja vaaratilanteita Ämmänsaaren keskustassa aikaiseksi. Vanhemmat isännät joutuivat pysäyttämään autonsa jopa suojatien päälle hengähtääkseen raivolta – osa taas riemusta. Mm. paikallinen yhdistys Ruskean Reiän Avuliaat Ritarit juhlistivat tilaisuutta heti miten solmimalla epävirallisesti parit kihlajaiset entisen Tiimarin edessä.
Ämmänsaaressa putkahti esiin käsi kädessä käveleviä miehiä kymmeniä. ”Lepsot”, kuten paikallinen tapa on ilmaista, eivät vouhottaneet tasa-arvoista avioliittolakia niinkään isosti.
Pikakyselyssä useasta heterosta tuntui, että Ämmänsaari on muuttumassa ”homolandiaksi”. Enää ei uskalla jäädä kuselle kaupan nurkalle, kun on joku jätkä töllöttämässä rauhallista kusihetkeä – mihin tämä maailma menee? Löytyykö töitä heteroille? Useat henkilöt huolestuneina ilmaisivat tunteitaan.
Uusi avioliittolaki tullenee sotkemaan monen ihmisen ja perheen välit lopullisesti. Siinä menee perinnöt, pierut ja autot – tilalle toisaalta tulee rakkautta, tasa-arvoista avioeroa ja uudenlaista mustasukkaisuutta, jota heterot eivät ole ennen nähneet.
Niin se maailma muuttuu, kommentoi parrakas mies viinakaupasta palatessaan minihame päällä 10 asteen pakkasessa.


2 vastausta

  1. Jukka sanoo:

    Kunta on erittäinkin tasa-arvoinen; homot ja heterot samalla tavoin työllistettyjä – työttömyyspäiväraha-anomusten ja sos-tukilappujen täyttämisen suhteen.

  2. Sakari sanoo:

    Tärkeitähän tässä on, että viinakaupassa asiointi sujuu, sillä heteroiden työllistyminen ei taida olla tulevan”homolandian” asukkaiden arvomaailmoissa ensisijainen kiinnostuksen kohde, joten jättänevät sen edelleenkin paikallisen T-keskuksen hallinnoitavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *