Yleinen

Suunsoitto taksissa sai ikävän lopun

18.12.2016, kotisanomat

Kontiomäen rautatieasemalta taksin kyytiin noussut nuori humalainen nainen pyysi kyydin Ämmänsaareen. Matkalla hän alkoi nauttia alkoholia taksin takapenkillä huudellen kuljettajalle ”Minä niin tykkään sinusta”, ”Olet kyllä komea taksikuski”, jatkaen äärimmäisen kiusallista hellyyden osoitusta taksinkuljettajalle. Taksinkuljettaja oli poikamies.

Aikansa kuunneltua humalaisen naisen lemmentuskia, kuljettaja pysäytti auton linja-autopysäkille kysyen humalaiselta naiselta ”Et sinä kuiteskaan tykkää minusta, minä oon äetin poeka”. Humalainen nainen kyyneltyi ja vannoi rakkauttaan tuntemattomalle poikamiestaksikuskille.

Matkan saavuttua määränpäähän Ämmänsaareen, erittäin syvään humalatilaan vaipunut nainen kosi taksikuskia taksikopin nurkilla. Kihlajaisia juhlistettiin lihapiirakalla ja litralla maitoa.

Pariskunta asuu tällä hetkellä Ämmänsaaressa ja heillä on 3-kuukautinen poikavauva. Pariskunta voi hyvin, äiti on katkaisuhoidossa, isä ajaa edelleen taksia. Vauva katselee maailman meininkiä pyöreillä silmillään ja tyytyy kohtaloonsa, josko hänestäkin tulee taksikuski.


Yksi vastaus

  1. //Sakari sanoo:

    Ilmanko Orkaa ei ole näkynyt kylässä pitkään aikaan. Toisaalta taksikuskin kannatta juoja pikkuhiljaa pois katkaisuhoitoon lähteneeltä; Eipähän pääse vauhti kasvamaan liian suureksi pienokaisen perässä konttaamisessa; toisin kun alulle saattamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *