Yleinen

Suomussalmella syntyy enemmän tulevia työttömiä kuin työssä käyviä

25.02.2014, kotisanomat

Sillä aikaa kun Suomessa syntyy Mohammed-nimisiä enemmän kuin perinteisiä suomalaisia miesten nimiä, niin Suomussalmella änkejää maailmaan enemmän työttömiä, kuin työssä käyviä henkilöitä vuositasolla.

Kunnan Väestöpoliittinen työryhmä suosittelee, että isännät pitäisivät munansa housuissa, eivätkä laittaisi ainakaan nyt alkuvuodesta lapsia siintymään – jotta saadaan jonkinlainen väestöpoliittinen kauhun tasapaino aikaiseksi. Nykymeno ei voi jatkua, että työttömiä ja sosiaaliavustusten naukujia tulee lisää – jostakin olisi keksittävä myös oikeita töitä, eikä pelkästään jonnin joutavia työllistämistöitä.

Kunnan Väestöpoliittinen työryhmä ehdottaa, että kunnantalon neuvonnasta voisi hakea henkilö, joka tuntee siittämisen tuskaa, muutaman kondomipaketin veloituksetta. Paketteja on Väestöliitto lahjoittanut kuntalaisten käyttöön 3500 kappaletta, joissa kussakin on 10 kondomia – riittää ainakin toukokuun korville – jos älytön auringonpaiste ei sotke tulevilla keväthangilla miesten testosteronitasoja.

Kunta palkitsee kunnassa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset alle 45-vuotiaat naiset pienellä kipsipatsaalla, mikäli ovat tulematta raskaaksi tulevaan syksyyn mennessä. Patsas on suunniteltu Suomussalmella ja muistuttaa suuresti Liekki-patsasta, patsaan arvo on 16 euroa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *