Yleinen

Suomussalmelaisia pelotellaan rokottamatta jättämisellä

23.11.2016, kotisanomat

Paikallisessa pienpainetelehdessä peloteltiin taannoin suomussalmelaisia, mikäli jättävät rokotteella käymästä – kerrottiin, että vuonna 2014 Yhdysvalloissa amissiyhteisössä puhkesi tuhkarokkoepidemia – peräti 12 amissia oli sairastunut tuhkarokkoon – Tämähän se säikäytti suomussalmelaiset hakemaan vuonna 2016 äkkiä tuhkarokkorokotukset kuntoon, ettei käy kuten amissiyhteisössä toisella puolella maapalloa pari vuotta aiemmin. Otettiin samalla punkkirokotteet, koska Turun saaristossa oli joku sairastunut borrelioosiin joskus aiemmin ja  kunnassa oli käymässä ns. punkkibussi, josta sai ostettua rokotteen.

Suomussalmelaisia on peloteltu kautta aikain sodalla, nälällä, kurjuudella, lahkolaisilla, ulkomaalaisilla ja puolankalaisilla; nyt soppaan on sekoitettu rokotukset ja mahtipontinen pelottelu tuhkarokosta ja borrelioosista, kuin se olisi kuolemaksi valtaväestölle.

Moni meistä on tuhkarokon sairastanut ja edelleen elää kituuttaa, nälkää ja kurjuutta on koettu ja henki pihisee, Puolangallakin on tullut piipahdettua ja hengissä selvitty. Rokot on sairastettu ja laulut laulettu – nyt meitä pelotellaan jopa uskonnollissävytteisesti, vertauskuvauksellisesti rokottamatta jättäminen on kuin helvetin lieskoihin heittäytymistä, ikuisen kiirastulen kärsimystä. Suuret lääkefirmat hoitavat ihmisten manipuloinnin ammattipsykologeillaan ja omilla ”asiantuntijoillaan”. Onneksi nykynuoret osaavat lukea ja ajatella omilla aivoillaan toisin kuin me vanhempi sukupolvi.


2 vastausta

  1. //Sakari sanoo:

    Kuntoutuslääkäreiden aivoilla on helppo ajatella, kun lapsivedessä sattuu vahinko.

  2. Heimo sanoo:

    Päättäjät herätkää — paitsi jos rokotus ei ole narkolebsiaa sisältävää antivairusta.
    Kyseinen rokotus voi vahvistaa tiettyä viettiä naapurikuntaa myöten kuten on käynyt ystävyysmaakunnassa Puolangalla, Uneliaat lekapot paitsi mitäpä se hyvejää.
    Me vanhempi sukupuoli olemme oppineet ajattelemaan laajemmin – toisten aivoilla- toisin kuin nämä änkripöötsit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *