Yleinen

Suomussalmelainen nainen 2. sijalle facebookin profiilikuvan vaihtokisassa

31.12.2013, kotisanomat

Suomussalmelainen nainen menestyi kansainvälisessä facebookin profiilin vaihtokuvan kisassa tullen 2. sijalle. Kisa oli tiukka, sillä voitto meni Vantaalle vain kolmella profiilin vaihtokuvan erotuksella.
Kisa oli järjestetty facebookissa norkoileville ihmisille, jotka vaihtavat profiilikuviaan nopeammin kuin alushousujaan. Suomussalmelainen nainen oli hämmentynyt 2. sijastaan – vaikkakin omasta mielestään hän ei vaihda kovin usein profiilikuviaan, ei ainakaan viikottain.
Kisan tuomaristo koostui erilaisista analyysiohjelmista, joilla saatiin profiilin vaihtajat esiin; Suomeen siis sijat 1. Vantaalle ja 2. sija Suomussalmelle.
Suomussalmi on niittänyt vuonna 2013 mainetta monella eri taholla – kuten muistamme, Heikki Kovalainen työttömyyskortistoon, Rotti Eeron ja Eevan pakettiautoseikkailu Tampereella Itsenäisyyspäivän juhlissa, Marko Kemppainen ammuskeli melkein hyviä tuloksia, lotto- ja kenovoittoja, niin että työllisyys vähentyi parin ihmisen verran, Kirkonkylä sai uuden linja-autopysäkin Kalevan edestä, Seurahuoneen eteiseen saatiin lämmityslaite ja kumimatto. Suomussalmi on kaikkinensa ansainnut voittajansa ja toiseksi tulleet sekä perässä hiihtäjät. Vuosi 2013 muistetaan vielä ensi viikollakin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *