Yleinen

Sosiaalitoimisto järjesti 30 – 40-vuotiaille miehille yhteissynttärit

26.10.2013, kotisanomat

Sosiaalitoimiston loppuvuoden harkinnanvaraiset määrärahat tuhlattiin kerta heitolla, kun järjestettiin kunnantalon kellaritiloissa 30 – 40-vuotiaille miespuolisille asiakkaille yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Juhlaa vietettiin railakkaasti ja jopa hieman meluten. Virkavalta kävi pariin otteeseen rauhoittelemassa tilannetta, mutta ketään ei tarvinnut kyyditä putkaan.

En olisi uskonut, että sossu järjestäisi meille vielä stripparinkin tänne, viinasta ja kaljasta puhumattakaan. Helevetin hienot juhlat. Totesi eräs syntymäpäiväsankari.

Minä ainakin pysyn sossun asiakkaana. On tämä niin mahtavaa. Pakko on kiittää sosiaalitoimistoa tämmösestä juhlasta, muistetaan meitä huono-osasia, eihän meille kukaan järjestä mitään juhlia muuten.

Sosiaalitoimisto halusi yhteisjuhlilla muistaa näitä unohdettuja poikamiehiä. Heille ei järjestetä juhlia, heitä muistetaan yleensä vain elatusmaksu- ja ulosottokirjeillä. Kyllä he ovat ansainneet kerran vuodessa strippariesityksen ja ilmaiset viinat sekä saavat vielä ruskean kirjekuoren juhlista lähtiessä, jossa on 150 euroa harkinnanvaraista euroseteliä, saavat ostaa kaljaa ja makkaraa.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    No onpas hienoa, kun sosiaalitoimisto muistaa poikamiehiä kerran vuodessa tuollaisella juhlavalla tempauksella. Varmaan nyt lukuisat poikamiehet ajattelevat, jotta poikamiehenäkin on välillä mukava olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *