Yleinen

Shampoota silmiin saanut mies käännytettiin terveyskeskuksesta

29.05.2017, kotisanomat

Lauantai-iltana shampoota silmiinsä saanut mies hakeutui kirvelevien silmien vuoksi terveyskeskusvastaanotolle. Vastaanotolla lääkäri totesi potilaalla olevan shampoota silmissä ja niitä ehkä kirvelee.

Tulevan sote-uudistuksen myötä potilaan on kuitenkin ennen lääkärin vastaanottoa pestävä hiukset sekä siistittävä kuontaloa, esimerkiksi hampaat pestävä. Potilas käännytettiin takaisin kotiin hiustenpesuun. Hän palasi hiukset pestyinä ja siistiksi leikattuna, deodoranttia kainalossa sekä lippalakki päässä takaisin terveyskeskukseen, mutta vastaanotto oli mennyt kiinni.

Potilaan silmiä kirveli siihen malliin, ettei hän päässyt Wanhan Kalevan herrain pubiin, koska portsari epäili punaisten silmien johtuvan liiallisesta alkoholin käytöstä. Mies käännytettiin jälleen ovelta ulos.

Mies aikoo valittaa Valviraan saamastaan kohtelusta terveyskeskuksessa ja menetetystä humalatilasta, koska häntä ei päästetty ravintolaan. Mies aikoo heti arjen tultua hankkiutua lopullisesti kaljuksi.

Poliisi tutkii asiaa lievänä heittellejättönä terveyskeskuksen osalta sekä epäiltynä raittiina hakeutumisesta ravintolaan pääsyn estämisestä portsaria, joka olisi voinut puhalluttaa miestä alcometeriin ja todeta, että kyseessä on raitis shampoota silmiin saanut mies. 

Kuvan shampoopullo ei liity tapaukseen, jossa mieshenkilö sai shampoota silmiinsä ja käännytettiin terveyskeskuksesta kotiin hiustenpesuun.


2 vastausta

  1. Heimo sanoo:

    Surullinen tarina suomalaisesta byrokratiasta. Päättäjät herätkää karuun todellisuuteen miten meitä kohdellaan päät puhtaina.

  2. Sakari sanoo:

    Ei sitä kannata hakeitua raittiina Kalevaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *