Yleinen

Puolukasta potenssilääkettä

31.10.2013, kotisanomat

Suomussalmella tutkitaan nyt puolukan mahdollista käyttöä potenssilääkkeenä. Tutkimuksissa on paljastunut, että tämä kanervakasvien heimoon kuuluva latinalaisittain Vaccinium vitis-idaea saattaisi hyvinkin täyttää suomalaisen miehisen keski-iän puutteen.

Puolukan alkujuurilta löytyy mielenkiintoinen yhdistelmä viiniköynnöksestä ja vuoresta; josta raamatullisesti voi päätellä, että puolukka ”humaluttaa ja kovettaa” eli tarpeeksi syötynä puolukkaa se toimii ainakin välillisesti tehokkaana potenssilääkkeenä.

Suomussalmella järjestetyssä sokkotestissä todettiin, että puolukka ylen syötynä todellakin toimii kimmokkeena seksuaaliseen kanssakäymiseen – puoli tuntia ennen seksuaalista kanssakäymistä kolme litraa puolukkaa nautittuna kohensi mieskuntoa tuntuvasti. Puolukat nautittiin paljaaltaan ilman sokeria tai maksalaatikkoon sekoitettuna. Vertailuryhmässä, jossa puolukoita nautittiin vain kaksi desilitraa ennen seksuaalista kanssakäymistä ei vaikutusta ollut havaittavissa missään kiihtymismuodossa.

Puolukka tarvitsee vielä lisätutkimusta potenssiaineena, mutta hyvältä näyttää. Tutkimusjohtaja Casotto kertoi Suomussalmen toimipisteessä iloisena.

Vertailuryhmän jäseniltä saatujen tietojen mukaan, kahden litran puolukan syömisen jälkeen, varsinkin, jos on maksalaatikkoon sekoitettuna aiheuttaa jonkinlaisen euforisen tilan, joka syvenee viimeistä kolmatta litraa syödessä ja akkaakin alkaa tehdä normaalia enemmän mieli, ”ku alkaa jöpöttämään”.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Kunhan peräkamaripojat innostuvat tästä uutisoinnista, niin taitaa ensi syksynä puolukat hävitä pikavauhtia metsistä, ja maksalaatikot kauppojen hyllyiltä. Pumpattavia ”Barbaroita ” kaupittelevat postimyyjät odottanevat sattuneesta syystä myös mielenkiinnolla ”tuloksia” lisätutkimuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *