Yleinen

Poliisin yllätysisku – televisiot ikkunasta pihalle

28.02.2014, kotisanomat

Poliisi teki yllätysiskun muutamaan kymmeneen suomussalmelaiseen asuntoon tarkoituksena tarkastaa TV-luvat, koska näissä asunnoissa epäiltiin teletunnistetietojen ja katolla olevan TV-antennin johdosta olevan luvaton television katsomiseen käytettävä laite tai siihen verrattava tietokone tai muu laite.

YLE ei ilmeisesti ole muistanut informoida virkavaltaa asiasta, ettei TV-lupaa tarvita, vaan lupa maksetaan veromuodossa – vai miten lienee poliisilla asia unohtunut innoissaan, kun särkivät muutamasta asunnosta uudet plasma-TV:t ja jalustat hajalle puuttuvan TV-luvan johdosta.

Ei auttanut asukkaiden selvitykset, ettei TV-lupaa tarvita. TV lensi 3. kerroksen ikkunasta pihalle ja pölyimuri perässä varmuuden vuoksi.

Valtakunnallinen syyttäjä on ihmeissään poliisin toimesta – kuin ei olisi jo tarpeeksi ongelmia etelässä, niin nämä saatanan sohlot pohjoisessa vielä särkevät televisiot viattomilta ihmisiltä.

Pohjoinen poliisipiiri joutunee korvaamaan särjetyt televisiot, ikkunat, pölyimurit sekä maksamaan korvauksia henkisistä kärsimyksistä ja monesta muusta häiriötä tuottavasta seikasta.

Suomussalmella ymmärretään poliisin toimia huumorilla – eihän ekaluokkalaisetkaan osaa vielä lukea, miten sitä voi poliisilta vaatia.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Mihin sitä lukutaitoa tarvitaan, sillä eihän ainakaan vanhemmissa pölynimureissa ole minkäänlaista tekstitystä parhaillaan päällä olevalle ohjelmalle… sen enempää kuin viinapulloissakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *