Yleinen

Poliisille uudet lumikengät

27.12.2013, kotisanomat

Pahankuriset rosvot saavat tarpoa hiki otsalla jatkossa pitkin hankea, jos aikovat karkuun Ämmänsaaren poliisia.

Poliisi sai paikalliselta urheiluliikkeeltä lahjoituksena kahdet käytetyt lumikengät, jotka voi laittaa saappaaseen kuin saappaaseen. Poliisin mahdollisuus liikkua talviolosuhteissa pahemmassakin räntäkelissä tallustaen täten parantuu huomattavasti.

Virkavalta menetti toissa viikolla talviolosuhteisiin tarkoitettuja moottoroituja ajoneuvoja ministeri Räsäsen rasti ruutuun -karsintasysteemin tuloksena, koska valtion on säästettävä polttoainekuluissa ja vakuutusmaksuissa. Vanha lumikelkka vietiin jo ”Määräsen valimoon” hajotettavaksi. Vain telamatto jäi poliisiaseman sisääntuloaulan kuramatoksi.

Kyllä näillä on hyvä lontostaa umpihangessa, saa siinä olla melkonen vireeni, jos aikoo talsia karkuun. Poliisista todetaan.

Uudet käytetyt lumikengät ovat keltaiset, joihin liimataan ”Poliisi” –tarra ilmoittamaan kenestä kulkijasta on kyse sekä pieni sininen LED-valo, joka vilkkuu pimeässä mukavasti kuin poliisiauton valo. LED-valo toimii AA-paristolla.

Poliisista toivotaan, ettei ministeri Räsänen puutu LED-valojen paristoihin, jolloin poliisit joutuisivat itse ostamaan paristot – joku raja se on virkavallankin kusettamisessa, tuohtuneena kihistiin poliisiaseman kahvihuoneessa perjantaiaamuna.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *