Yleinen

Poliisi huolestunut 0-puhaltajista

22.06.2015, kotisanomat

Pitkäveteiseksi ja jonnin joutavaksi käynyt poliisin työ ei innosta enää Kainuussa. Autoilijat puhaltavat jatkuvasti puhdasta nollaa, joten rattijuoppoja ei jää kiinni. Takaa-ajot ovat historiaa ja muutenkin poliisin elämä alkaa olla enemmän teiden levikkeillä notkumista ja makkaran paistoa.
Viime viikolla ajettiin pillit päällä 10 kilometriä mopopoikaa takaa. Kerrotaan paikallisesta poliisista. – Ei kehattu ottaa kerralla kiinni, kun kerrankin saatiin pillit päällä pärryytellä ja huutaa megafoniin, jotta kyllä me tiijjetään kuka sinä oot, Heikkisen mulukku saatana ja sitten pysäytettiin kiilaamalla se ojaan. Pikkusen naarmuja sai ja kiljukanisteri kaatu maahan, mutta ei muuta ihmeellistä. Siinä oli viikon kohokohta ja 35 euron sakot sai.
Kainuu on rauhoittunut entisistä hyvistä ajoista. Sisäministeriö ei anna enää uusia poliisiautoja käyttöön, vanhat ajetaan loppuun, kuten työvaatteet. Pistoolista lipas tipahtahti jo kaksi vuotta sitten, eikä uutta ole saanut anomuksista huolimatta, joten saahan sillä osoitella rosvoja vakavalla naamalla. Omat kumikengät on pitänyt laittaa, kun valtion työkengistä pohja kului puhki. Harmitellaan paikallispoliisista.
Hyvähän se tietysti on, että puhalletaan nolla, mutta mihin meitä tarvitaan? poliisipäällikkö kysyy retorisesti.

Poliisin takaa-ajama ja kiinni saama mopo ei osoittautunut viritetyksi. Renikalla ollut kiljukannu ei mahtunut kuvaan.

Poliisin takaa-ajama ja kiinni saama mopo ei osoittautunut viritetyksi. Renikalla ollut kiljukannu ei mahtunut kuvaan.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    ”Ei pyörätuolilla naista saa” -yhdistys piti hätäkokouksen asian johdosta, ja tuli siihen tulokseen, ettei kiljukanisteriteline meidän ajoneuvoissaan juurikaan tilannettamme korjaa, jos ei poliisinkaan. Lisäksi yksi yhdistyksen jäsen kiilattiin ojaan poliisin mallin mukaan, koska hänen juomiskertomuksiaan ei haluttu enää kuulla… Heikkisiä hänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *