Yleinen

Osulan Kievarissa nyt myös limsaa

15.12.2013, kotisanomat

Osulan Kievarin juomavalikoima laajenee alkoholittomien juomien puolelle. Ensi viikosta alkaen baaritiskiltä saa jopa limsaa. Tähän saakka juomana ovat olleet viina, kalja, lonkero ja jotakin alkoholiperäistä pillillä imettävää sekä tilauksesta jouluaikaan kahvia ja piparia.

Osulan Kievari siirtyy nykyaikaan trendikkäästi myös alkoholittomien juomien tarjoiluun – tosin aluksi koemielessä, koska paikalliset Kievarissa kävijät eivät ole tottuneet alkoholittomiin juomiin, saatikka niiden esillä oloon.  

Aloitetaan varovasti keltaisesta jaffasta, siirrytään hiljalleen valikoiman mahdollisesti laajetessa myös coca colaan ja ehkä punaiseen jaffaan ja katsotaan käykö juoma kaupaksi. Viinahan tänne tullaan juomaan pääasiassa, eikä limunaatia litkimään – järjestyshäiriöitä tässä eniten pelätään, että jaffanistit rupeaa riehumaan iltapäivisin. Kievarin ravintolapäällikkö toteaa.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Koska paikalliset asukkaat eivät ole tottuneet alkoholittomiin juomiin, niin Osulan kievarin kabinetissa ahkerasti SOTE-asioista keskustelevat kyläaktivistit saattavat jopa pohtia, aiheuttavatko alkoholittomat juomat sellaista järjestyshäiriötä, kuin esimerkiksi raittiuskohtauksia. Taitaa kuitenkin monilla asiakkaalla olla ”vanhassa (tottumuksessa) vara parempi”, joten syytä paniikkiin ei kyllä periaatteessa pitäisi ainakaan Koti-Sanomien lukijoilla olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *