Yleinen

Lossilautta sotkee kanavaliikennettä Ämmänsaaressa

25.07.2017, kotisanomat

T:mi A. Sikaisen lossilautta on häirinnyt kanavaliikennettä Ämmänsaaressa. Lossilautta on usein kanavan läheisyydessä tukkien ammattikalastajien vetämää nuottaa kanavassa. Nuottaan ei ole saatu muuta kuin sillalta heitettyjä polkupyörän raatoja saaliiksi, kalat ovat kaikonneet kanavasta lossilautalla tapahtuneen mölinän ja patteristereoiden huudattamisen takia, Jätkänpuistossa makailevien auringonpalvojien mielestä ”Jamppa Tuomisen soittaminen saisi jo riittää”.

Lossilautan alkuperäisenä ideana oli kilpailla Kianta-laivan kanssa henkilökuljetuksista Turjanlinnaan. Viranomaisten käydessä tutustumassa lossilauttaan, totesivat he lautan olevan liian pieni henkilökuljetuksiin ja näin ollen lautta on ajelehtinut Ämmänsaaren rantaviivoja kesän aikana edestakaisin päämäärättömästi kapteenin ihmetellessä maailmanmenoa ympärillään.

T:mi A. Sikainen on hakenut liikennöintilupaa Ämmänsaaren TB:n ranta – Kirkonkylä kotiseutumuseo, välille elokuun alusta marraskuun loppupuolelle, jolloin pahin turistivirta on ohi. Liikennöintilupa ratkennee viikonlopun aikana lautalla tapahtuvan viranomaissaunomisen yhteydessä.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Työvoimaviranomaiset kannattaa saunottaa sitten, kun lautan alle saadaan kuntoutuslääkärin hyväksymä avantouintipaikka. Saattaa mukavasti viilentää jälkihikoilua töihin palatessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *