Yleinen

Lomakylän uusi kesäteatteri odottaa ensi kesää

23.11.2016, kotisanomat

Kesäteatterille on saatu ensilumien myötä rakennettua uusi katsomo nahkapenkkeineen ja käsinojineen sekä sähköllä säädettävät selkänojat. Mikäli teatteriesitys alkaa käydä unen päälle, voi oikaista pitkälleen ja ottaa vaikka nokkaunet. Entinen katsomo poltetaan tulevana juhannuksena Lomakylän rannassa, sytykebensan sponsoroi TB, tulitikun raapaisee Eero Schroderus ja palokunta varmistaa turvallisuuden. Yleisö voi paistaa omia makkaroita muistellen menneitä vanhan kesäteatterin istuinpenkkien roihutessa turvallisesti.

Lamakausi muovasi mukavasti entisen Lomakylän tyhjäksi ja jätti kesäteatterin rakentamiselle tilaa, nyt tämä toive on toteutunut ja uusi kesäteatteri toivottaa lämpimästi ensi kesänä katsojat tervetulleiksi. Lippumyymälästä saa myös sääskivoidetta ja ohvia etelän turisteille, jotta eivät huido turhaan kesken näytännön.

Kesäteatterille valmistuu mm. VIP-katsomo, josta näkee vähän kauemmaksikin, mikäli teatteriesitys ei kiinnosta. Väliajalla mahdollisuus benjihyppyihin.

Kesäteatterille valmistuu mm. VIP-katsomo, josta näkee vähän kauemmaksikin, mikäli teatteriesitys ei kiinnosta. Väliajalla mahdollisuus benjihyppyihin.


Yksi vastaus

  1. //Sakari sanoo:

    Kuska VIP- katsomoon ei ole ramppia pyörätuoliasiakkaille, niin vammaiset voinevat esityksen väliajoilla käydä ainakin lähempänä tupakkapatiota benjii- köyden avulla; vähän niin kuin työnhakukurssillakin. Benjii-köydet ovat kummassakin paikassa samanmittaiset; ilmeisesti työttömyysturvallisista syistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *