Yleinen

Kunnan valtuuston pienennys edessä – syynä kondomiautomaatti

01.11.2016, kotisanomat

Kunnanhallitus esittää seuraavalle vaalikaudelle kunnanvaltuuston pienentämistä, syynä ovat kunnan väkiluvun pieneneminen, toisaalta perussuomalaisista halutaan eroon.

Perussuomalaiset vastustaa valtuuston pienentämistä heidän osaltaan, mutta Vasemmistoliiton häätämistä kannattaa harkita vakavan työttömyyden repiessä kuntalaisten maksukykyä uusiin investointeihin. Jonkun puolueen on annettava joka tapauksessa periksi vaalituloksesta riippumatta. Nykyinen demokratia vaatii, että vaalituloksella ei välttämättä ole merkitystä, jos pääpuolueet niin päättää.

Kunnan väkiluku tullenee tipahtamaan reilusti, koska TB:lle on hankittu uusi kondomiautomaatti ja jo avajaispäivänä se jouduttiin täyttämään kahteen kertaan.

Kunnanhallitus pohtinee lähipäivinä valtuuston jäsenmäärän kokoa.


2 vastausta

  1. //Sakari sanoo:

    Mihin persut kondomiautomaattia tarvitsevat.Pitäisihän heidänkin tietää, että politiikassa edelliseen puhujaan yhtyminen on kiellettyä, anoppia myöten. Koskenkorva voi tosin aiheuttaa poikkeuksen sääntöön; kuten kävi eräälle nimeään julkisuuteen haluamattomalle vasemmistoedustajalle, ennen kassajonoon siirtymistä.

  2. Q Tamo sanoo:

    Viimetietojen mukaan valtuusto aiotaan puolittaa nykyisestä. Tippujia eniten vasemmistosta, koska heidän vuoksi on tietty ahdinko syntynytkin. Samalla aiotaan puolittaa myös virkamieskunta. Osa nimikkeistä rakennetaan toimenkuviltaan yhteisiksi Hyrynsalmen ja Puolangan kanssa. Totuushan on se, että Sote vähentää kuntien verotuloja n. 60 %.
    TB:n automaatilla tehdyn utelututkimuksen mukaan on terveysasiat virkamiestä arvokkaampia. YT:t kunnissa alkaa jo ennen kuntavaaleja. Virkamiehiä ei suositella äänestettävän, koska äänen kantaja voi ohjautua kortiston pitkään hiljaiseen jonoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *