Lainaa.com

Yleinen

Kunnan kotihoito sai uudet tilat

05.09.2018, kotisanomat

Pitkään vanhoissa ja ilmanlaadultaan huonoissa tiloissa työskennellyt kotihoito sai vihdoin ja viimein uudet tilat, jotka valmistuivat viime perjantaina.

Kotihoidon uusissa tiloissa on pyritty perinteiseen suomalaiseen puuarkkitehtuuriin, jossa korostuu erityisesti tilojen luonnonmukaisuus ja käytännöllisyys. Enää ei tarvitse työskennellä homeisissa ja ilmastollisesti ahtaissa tiloissa.

Uuden kunnanjohtajan myötä on alkanut tapahtua heti positiivisia asioita – nyt huomioidaan kuntatyöntekijät kuin heidän asiakkaansakin paremmin.

Kotihoidon asiakkaat ovat myös tyytyväisiä uusiin tiloihin, sinne on helppo tulla ja odotussalissakin on mukava istuskella vuoroaan odotellessa.

Kunta uudistuu vauhdilla – tarvitaan vain reipas ja visuaalisesti avoin johtoporras, joka ei epäröi kuntalaisten kuin turistien viihtyvyyttä.

Kotihoito on avoinna arkisin klo 8:00 – 16:00 ja viikonloppuisin tarvittaessa. Kuntalaisille avoimet ovet ovat ensi tiistaina, jolloin tarjolla nisukahvit ja kävijöiden kesken arvotaan ilmainen verenpaineenmittaus.

Kotihoidon uudet tilat miellyttävät niin asiakkaita kuin työntekijöitä. Perinteinen puumateriaali soveltuu hyvin hengittävänä rakennusmateriaalina.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *