Yleinen

KOTI-SANOMAT – pyrimme totuuteen

27.10.2013, kotisanomat

Koti-Sanomat on mediavälitteinen lehti, joka jatkaa perinteistä teemaansa:

– Pyrimme totuuteen –

Älkää ottako tosissaan kirjoituksiamme; todellisuus on usein paljon karumpi kuin meidän suodattamamme tiedonvälitys, joka saattaa muuttua toimittajiemme päähänpistoista vain todellakin pyrkimykseksi totuuteen.

Koti-Sanomat on suomussalmelaishenkisille ihmisille suunnattu mediavälitys. Ihmisille, joilla on tai ollut sidoksia Suomussalmen kuntaan tai ovat kiinnostuneita Suomussalmesta, sen ihmisistä ja paikoista. Varoitamme, että suurella varauksella kannattaa suhtautua Koti-Sanomat tiedonvälitykseen, jotakin suuntaa antavaa kuitenkin meiltä löytyy, lieneekö jutuissa sitten puuta ja häntää, sen päättää lukija.

Tauno Haima

päätöstoimittaja


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Kyllä Koti-Sanomista todellakin jotakin suuntaa antavaa löytyy, sillä uutisiontia luettaessa, tulee välillä niin kova jano, jotta jopa Alkoonkin tulee suunnattua välillä. Toivottavasti Osulan kievarin kabinetissa, SOTE-asioista ahkerasti keskustelevat kyläaktivistit ottavat Koti-Sanomien antaman ”tulosvaroituksen” tosissaan, ainakin onko uutisoinnissa puuta tai häntää, ainakaan sen jälkeen, jos Kaljuskylän kunnanjohtaja sattuu piipahtamaan Osulan kievarin kabinetissa vierailulla, mahdollisen kuntaliitos-ajatuksen vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *