Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Koti-Sanomat eläinlääkäri vastaa

29.06.2018, kotisanomat

Koti-Sanomat saa usein lukijoiltaan palautetta, jotta eläinlääkäripalsta olisi mukavaa luettavaa. Pyrimme totuuteen, joten pitkäaikainen eläkkeellä oleva eläinlääkärimme vastailee lukijoiden kysymyksiin.

Kysymys: Olen 44-vuotias nainen. Minulla on lemmikkieläimenä tavallinen kastemato, jonka nimi on Jorma. Kysymykseni kuuluu, onko madollani jokin vakava tauti tai suonenveto. Mato-ongelle mennessä Jorma alkaa aina vikuroimaan, kun laitan sitä koukkuun. Eikö se tykkää olla vedessä vai aiheuttaako ongenkoukku sille kutinaa tai vastaavaa? Pitäisikö olla huolestunut. Jorma viihtyy hyvin kukkaruukussani yöt, päivisin se saa luikerrella vapaana lattialla.

Vastaus: Jormalla saattaa olla identiteettiongelma, hän ei ole löytänyt paikkaansa vielä tästä maailmasta. Toisaalta tulee mieleen, koska vietämme parhaillaan pride-viikkoa ja Jormasi on kaksineuvoinen eli sillä on sekä naaraan että uroksen sukupuolielimet – työnnät ongenkoukkusi todennäköisesti urospuolen päähän, joka luonnolisesti ei tunnu hyvältä ja kiemurtelu voi johtua tästä,  joten kokeile välillä sitä toista päätä, josko koukku uppoaisi sinne paremmin. Mukavia onkihetkiä.


2 vastausta

  1. Sakari sanoo:

    Enemmän juttua työttömien kotieläimistä; kiitos!

  2. Sakari sanoo:

    Tässä tapauksessa kissanvihaajien ei tarvitse nostaa kissaa pöydälle odottamaan madon vierelle, milloin kala tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *