Yleinen

Koti-Sanomat ei Venäjän mustalla listalla

01.06.2015, kotisanomat

Vajaan sadan eurooppalaisen poliitikon ja erilaisen viranomaisen rötkytessä Venäjän mustalla listalla eli matkustuskiellossa Venäjälle, sai Koti-Sanomat kirjeen Kremlistä, että Koti-Sanomat konsernilla ei huolta huomisesta ”Tervetuloa Venäjälle”.
EU on huolissaan Venäjän asettamista matkustuskielloista tasavertaisuuden vuoksi. Miksi Koti-Sanomat saisi matkustella Venäjällä, mutta useilta tärkeiltä EU-kansalaisilta tämä on kielletty?
Koti-Sanomat ei ole arvioinut presidentti Vladimir Putinia, eikä venäläisten toimintaa yleensä, ainoastaan AUTOT ja ROMUT: ROMUT-osiossa Koti-Sanomat joutui hylkäämään venäläisen Lada-merkkisen kulkuneuvon arvioinnin sen vuoksi, että kyseinen merkki oli jatkuvasti korjattavana – eikä kulkuneuvosta voitu suorittaa minkäänlaista arviointia. Tätä venäläiset arvostavat – Älä arvostele demokratiaa ja kulkuneuvojamme.
Koti-Sanomat suhtautuu positiivisen negatiivisesti, mutta kyllin objektiivisesti siihen, ettei konsernia ole asetettu toistaiseksi Venäjällä mustalle listalle.
Johan se olisi outoa, että olisimme samalla listalla vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautalan kanssa, ei saatana. Kommentoidaan Koti-Sanomat pääkonttorilla.

Europarlamentaarikko Heidi Hautala ei lue Koti-Sanomat lehteä ja joutunut Venäjällä mustalle listalle. Onko tällä syy-yhteyttä, pohditaan ulkoministeriössä.

Europarlamentaarikko Heidi Hautala ei lue Koti-Sanomat lehteä ja joutunut Venäjällä mustalle listalle. Onko tällä syy-yhteyttä, pohditaan ulkoministeriössä.


2 vastausta

  1. Sakari sanoo:

    Korjaus:Tuohon on vaikea ottaa kantaa, kun en vielä niin paljoa venäläistä vodkaa juonut, että tuollekaan listalle pääsisi.

  2. Sakari sanoo:

    Tuohon on vaikea ottaa kantaa, kun en vielä niin paljoa venäläistä vodkaa juonut, että tuollekaan e pääsisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *