Yleinen

Kirpputorialushousut yllättivät

28.01.2017, kotisanomat

Keski-ikäinen nainen osti Suomussalmen kirpputorilta miehelleen käytetyt alushousut viime tiistaina. Naisen huomio kiinnittyi ostovaiheessa kulahtaneisiin ja osin rikkinäisiin, mutta kuminauhaltaan ehyeen ja hinnaltaan sopiviin,  kellertäviin alushousuihin.

Semmoset kusen väriset ne oli, mutta halavat ja XXL-kokoa. Totesi nainen jälkikäteen.

Alushousut maksoivat 50 senttiä.

Miehen sovittaessa iltasaunan jälkeen alushousuja jalkoihinsa, hän tunsi jotakin kovahkoa housuissa. Alushousut painoivat normaalia enemmän, olivat jäykät ja epämieluisat päällä.

Seuraavana päivänä naapurin leskirouva, entinen kultaseppä, tutki alushousut tarkemmin ja totesi niiden olevan lehtikultaa. Alushousujen arvo ehjänä olisi 3000 euroa, mutta nykykunnossakin niistä saa panttilainaamosta yli 200 euroa.

Alushousujen alkuperäisesta omistajasta ei ole tietoa ja tiesikö hänkään, millaiset kultahousut on kyseessä. Kirpputorin pitäjä ei osannut kertoa tarkemmin asiasta vedoten vaitolovelvollisuuteen asiakkaistaan.

Kirpputorilöytö yllätti pariskunnan siinä määrin, että iltaa juhlistettiin Osulan Kievarissa kultaiset alushousut jalassa, veryttelyhousujen alla. Pariskunta aikoo myydä alushousut nettihuutokaupassa ja matkustella ympäri maakuntaa.


Yksi vastaus

  1. //Sakari sanoo:

    Siinä on tainnut joku paikallinen ”kuningas Midas” saada Lapin Kullan lehtikullaksi muuttumaan; ja naapurin leskirouva on tarkistanut värin omien alushousujensa perusteella. Kaljuskylän kunnanjohtajalla ei liene osuutta näiden ”peltihousujen” alkuperään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *