Yleinen

Kirkonkylän taksiasema sai uuden ovenrivan

02.11.2013, kotisanomat

Lauantaina vietettiin Suomussalmen taksiasemalla ansaittuja juhlia. Taksikoppi sai lahjoituksena uuden ovenrivan. Paikallinen ravintoloitsija Kalevan baarista lahjoitti ravintolan lattialta löytyneiden kolikoiden summalla uuden rivan taksikopille. Ripa maksoi 12:50 euroa.

Nyt asiakkaiden niin vanhojen kuin uusienkin, on mukavampi kiskoa taksikopin ovea auki. Yleensähän ovi on aina lukossa, koska taksikopin vessa on tukossa ja taksikuskit joutuvat käymään tarpeillaan joko Kalevan vessassa tai sitten kotonaan.

Taksikopin uusi ripa on kestävää muovimetalliseosta ja se on valmistettu made in China.

– Onhan se mukavaa, kun saadaan tällekin kylälle jotakin uutta, vaikka tämmönen ovenripa. Kerrotaan taksikopilta innoissaan.

Kirkonkylän taksikoppi sai uuden ovenrivan.


6 vastausta

 1. Patrik sanoo:

  Pakkko tunnustaa: Olen mä kateellinen, jos totta puhutaan niin oikein htin!

 2. Maria Koponen sanoo:

  Kauanko mahtoi tuo pattitilanne olla siellä Suomussalmen kirkonkylän taksitolpalla?

  Olishan oveen tuon vetimen voineet suomalaisesta puusta veistellä taksikuskitkin asiakaskyytejä luppoaikanaan odotellessaan! Onhan tuosta rivasta hyötyä ja iloa sekä taksikuskeille itselleen että heidän asiakkailleen. Vai onko teillä muka tauotta kyytejä hoidettavana? Miksi pitää ostaa ripa ja vieläpä ”made in China”-tuotantoa?

  Jo on siellä asiakaspalvelu ja uusavuttomuus huipussaan paikallisilla suhareilla. Kertoo paljon ammattikunnan asenteista… ja laiskuudesta. Kun ette sinne vessaankaan päässeet ja jokatapauksessa jouduitte nousemaan sieltä auton penkiltä ja tepastelemaan pöpelikköön pissalle, samalla reissulla sieltä metsän reunasta olis’ löytynyt ainekset eli joku sopiva pikkuinen puunpala kopin oven rivaksikin. Luontohan jo muotoilee noita valmiita ripoja. Ei tarvitse kuin pari reikää porata ja pari ruuvia löytyy joka tytön työkalulaatikostakin.

  Kyllä täällä Helsingissä on sentään kädentaitoisia alkuasukkaita eli stadilaisia, jotka eivät pitkäksi aikaa jää jotain korjattavaa pikkujuttua sormi suussa katselemaan, vaan tekevät oveen rivan alta aikayksikön.

  Vaikka tämä uutinen onkin vitsinä heitetty – toivottavasti – ihmettelen, ettei pienen rivan tekijää löydy Kainuusta. Ovatko jo kaikki veistelyhommiin kykenevät saaneet siellä töitä? Tästähän saisi kirvoitettua yhteiskunnallisen kysymyksen. 🙂

 3. Pirre sanoo:

  Aivan mahtava juttu – onnea uudelle ovenrivalle! Ja niin kuin joku jo aiemmin on kommentoinut, niin seuraavaksi keräys vetävälle vessalle!

 4. Päivi sanoo:

  Nyt laitetaan keräys pystyyn, että saadaan Suomussalmen taksikopille ”vetävä” vessa!

 5. Ritva sanoo:

  Onnittelut rivalle!

 6. Ritva sanoo:

  Mikä nimi annettiin ovenrivalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *