Yleinen

Kalevan baari kieltäytyi lahjoituksesta

01.11.2016, kotisanomat

Tuntemattomaksi jäänyt ämmänsaarelainen rouvahenkilö olisi halunnut lahjoittaa Kalevan baariin 50 kpl pahvisia kertakäyttökahvikuppeja asiakkaiden käyttöön.

Kalevan baari tunnetaan hyvän ja kylmän oluen lisäksi mm. oikeista kahvikupeista, jotka on varustettu Arabian leimoilla. Arabian kahvikupeissa säilyy makunautinto, kahvi lämpimänä, eikä häiritse jätepahvin kitkerä ja liimamainen maku, kuten pahvikupeissa.

Ravintoloitsija Juntunen kieltäytyi kohteliaasti ottamasta lahjoitusta vastaan, jonka arvo alvineen oli noin kahden euron luokkaa, vastaten jopa puoltatoista Arabian kahvikupista nautittua kahvimäärää.

Ravintololoitsija Juntusen selittäessä lahjoittajalle, miksi on tärkeää säilyttää imago, kahvin hieno maku sekä asiakkaan arvostus, ymmärsi tuntemattomaksi jäänyt rouvakin, että hän on hakoteillä, hyväksi tarkoitettu teko osoittautui sellaiseksi hiilijalanjäljeksi, josta on vaikea toipua ilman olutta.

Käyttämättömät pahvimukit voi noutaa Siwan takana olevasta pahvinkeräyspisteestä (ovat käyttämättöminä muovipaketissa).


Yksi vastaus

  1. Heimo sanoo:

    Hyvä että pidetään kiinni perinteistä. Päättäjille viestiä että mainostetaan ja muistetaan kestävän kehityksen edelläkävijäkuntana Ekokunta Suomussalmi tällaisten pienten mutta sitäkin mitättömimpien tekojen kautta maailma pelastuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *