Yleinen

Kaisa Mäkäräinen unohti syödä aamulla avolohikukkoa – ammunta pieleen

17.02.2014, kotisanomat

Kaisa Mäkäräisen ammunta on ohi talviolympialaisissa. Pettymys on suurempi Ämmänsaaren Pitämällä Kainuun Kalatuotteen tiloissa, jossa tiedetään, miksi ammunta epäonnistui.

Olisi pitänyt soittaa Kaisalle ja sanoa, että huikasee iltapalana puolet kukosta ja aamulla loput lärviin, niin sitä olisi tapeltu kultamitalista. Kainuun Kalatuotteelta todetaan hieman surullisena tilanteesta.

– Maha kurisi koko hiihdon ja ammunnan ajan. Sen kun tietäisi, mistä viimeinen ohilaukaus taas johtui. Epäilen, että kun jätin aamulla syömättä Kainuun Kalatuotteen avolohikukon, niin en pystynyt keskittymään ampumiseen täydellisesti. Ohihan se viimenen kuti lasahti, kun maha kurisi niin älyttömästi. Kertoi Mäkäräinen pettyneenä ja lähti hotellille etsimään avolohikukkoaan.

Seitsemäs sija tuli yhden syömättömän avolohikukon takia, jonka Kainuun Kalatuote oli varta vasten lähettänyt Mäkäräiselle nautiskeltavaksi juuri ennen kilpailua, koska lohikukko auttaa keskittymään ja toimii beetasalpaajana eli rauhoittaa sykettä, varsinkin kun avokukolle lojauttaa vähän voita ja nykäsee piimälasin kitusiin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *