Yleinen

Isät ja elatusvelvolliset haluavat mukaan imetysryhmään

08.07.2016, kotisanomat

Isät ja elatusvelvolliset miehet osallistuisivat aktiivisemmin imetystukiryhmään, mikäli heille löytyisi kaupasta sopivia rintaliivejä. Olisi vähän outoa istua orpona äitien joukossa, jossa vauvat roikkuvat äidin tissi suussa. Isätkin haluaisivat emotionaalisesti osallistua ”imettämiseen”, vaikka lasta pitäen sylissä imetysryhmässä ja olla imettävinään pientä suloista lasta.

Suomussalmen kaupoista pikaisen kyselyn jälkeen ei löydy miehille tehtyjä rintaliivejä, maailmalta löytyy miehille tehtyjä rintaliivejä useitakin eri malleja, mutta niiden tilaamisessa EU-alueella on ”perverssiä ainesta” ja saattaaa aiheuttaa turhaa byrokratiaa. Naisten rintaliivit toisaalta roikkuvat miesten tasarinnoilla tyhjyyttä  odottaen, että niihin laitettaisiin kaljatölkit.

Isät ja elatusvelvolliset miehet ovat närkästyneitä ja harkitsevat ainakin Kainuun alueella estrogeenin eli naissukupuolihormonin nauttimista, jotta saisivat rinnat kasvamaan ja oman kodin rintaliivit käyttöön, maha kasvaa miehillä automaattisesti ilman hormoniakin.


2 vastausta

  1. Heimo sanoo:

    Pelko pois imetysisukit! Hankkijalta saa lehmien utareliivejä, oranssi retrolippis kaupan päälle. Pään päälle. Ja liivit sitoo kaljamahan. Kyllä niitä riipputissejä löytyy kainnun miehestäkin, mihin lienee perustuu olettamus että jopa hormooneja tarvittaisiin. Kukaan ei kysele perversioiden perään liinoja ostaessa. Paitsi jos ostajana tiedetään olevan puolankalainen. Hyrynsalmelainen menettelee. Eipä sitä iletä kysellä perään koska tiedetään että heillä on muutakin ajateltavaa kuten miten kuten miten ja kuten selvitä tulevasta talvesta ja kevään rospuutosta.

  2. Sakari sanoo:

    Toimeentulotuen avulla elatusvelvollisten virkamiesten ei kannata korvata rintaliivien sisässä olevia kaljatölkkejä pontikkapulloilla, sillä saattaa tulla perverssi maku ”velliin”, jos toinen byrokraatti tulee vertailemaan juoman lämpötilaa liivien sisäpuolelle, kielituntumalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *