Yleinen

Heikki Kovalainen jokkisluokkaan Suomussalmelle?

28.01.2014, kotisanomat

Huhupuheiden mukaan Heikki Kovalaista olisi kosiskeltu Suomussalmelle ajamaan jokkisluokkaa, koska hän ei päässyt toistaiseksi mihinkään F1-talliin – hänelle olisi tarjolla autotalli jokkisluokassa Aittokosken nurkilla.

Kovalaisen tiedetään harkinneen asiaa vakavissaan, oma autotalli ja kilpailukykyinen volkkari olisi tarjolla kohtalaisella pääomasijoituksella. Kovalainen tunnetaan tiukkana siitä, että hän ansaitsee ajamisella palkkansa, ei itse maksamalla. Kovalainen onkin kysellyt sponsoreita, jotka maksaisivat hänen kulunsa 700 euroa kuukaudessa paikallisilta yrittäjiltä.

Kovalaiselle on tarjottu niin betonirengasta, leipää, urheilutossua, karkkia, olutta ja ilmaista parkkipaikkaa Seurahuoneen edestä ja Wanhan Kalevan parkkihallista kuin kesäteatteriroolia – mutta ei rahaa.

Kovalaisen lähipiiristä kerrotaan, että Heikki käy vain pilkillä Suomussalmella, eikä ole tarjotusta autotallista ja volkkarista toistaiseksi kiinnostunut, ellei löydy sponsoreita rahoittamaan hänen 700 euron kuukausikuluja.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *