Yleinen

Banaaninkuoreen liukastunut selkoskyläläinen hakee korvauksia Afrikasta

08.06.2016, kotisanomat

Viime viikolla Selkoskylällä iltalenkillä ollut mies liukastui banaaninkuoreen ja sai kaatuessaan mustelman vasempaan polveen.

Poliisin suorittamassa tutkimuksessa todettiin banaanin olevan lähtöisin Afrikasta eli Kongon demokraattisesta tasavallasta. EU-lainsäädännön mukaan mies on oikeutettu hakemaan korvausta banaanin lähtömaasta.

Selkoskyläläinen mies aikoo hakea Juristi-Jussin avustuksella korvausta kivusta ja henkisen tasapainon järkkymisesta sekä veryttelyhousujen pilalle menosta, koska polven kohdalle tuli nirhauma, josta on poliisin ottamat valokuvat todisteena.

Korvausvaatimuksen ongelmana Juristi-Jussin mukaan on, että laaditaanko kirje ranskaksi vai kongoksi, kumpikaan kielialue ei ole hänen vahvaa aluetta, joten Koti-Sanomat lukijoita pyydetään avuksi asiassa.

Poliisi varoittaa maassa irrallaan olevista banaaninkuorista, touko – syyskuun välisenä aikana banaaninkuoria ei saa heitellä luontoon, vaan ne on kuljettava turvallisesti vaaraa aiheuttamatta lähimpään biojäteastiaan tai kompostoriin.


Yksi vastaus

  1. Heimo sanoo:

    Jopas on sattunutkin. Etelän hetelmiä noinkin pohjoisessa raukoilla rajoilla. Onko nimismies tunnistanut että se on panaaninkuori? Kovalla peellä. Ettei ollut supin vetelä paskajätös?
    Onko tuo valittettavan harvinainenkin tapaus että kaatuillaan sattunut taas Tervatalon nurkilla? Nyt olisi taas päättäjien herättävä.
    Muuten – puolankalaiset ovat saaneet vävypojan oikein, orpolapsen. Nyt tiukkana puolankalaisten suhteen etteivät pääse hevostelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *