Yleinen

Avaamaton leipäpaketti aiheutti hälytyksen

31.10.2013, kotisanomat

Poliisi ja rajavartiosto sai hälytyksen Osulan kievarin takaa löydetystä epämääräisestä paketista, joka osoittautui myöhemmässä tutkimuksessa ja maistelussa näkkileiväksi. Poliisi pitää pilaa törkeänä tekona ja rajavartiosto uhkaa maastakarkoituksella, mikäli pilan tekijäksi paljastuu ulkomaalainen.

Tilanne sai alkunsa, kun Osulan kievarista palaamassa ollut  miespuolinen henkilö löysi autonsa takaa maasta oudon paketin. Paketti vaikutti pommilta, joten mies hälytti virkavallan paikalle; myös rajavartiosto oli alle aikayksikön Osulan kievarin takana.

Poliisi kiitti ensin soittajaa, vaikka paketti osoittautui ”suutariksi”, mutta pidätti miehen hetkeä myöhemmin epäiltynä törkeänä rattijuoppona, koska mies istuutui autonsa kuljettajan paikalle ja starttasi auton. Kevyessä henkäyksessä promillemittari värähti pohjaan. Mies kiikutettiin niskasta läheisen poliisiaseman putkaan selviämään. Käräjäoikeus päättänee myöhemmin miehen kohtalosta. Näkkileipäpaketti odottaa poliisiasemalla noutajaansa.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Jos paketissa olisi ollut ruisleipä, niin silloinhan poliisilaitoksella olisi todennäköisesti kuivamassa muutakin, kuin ajokortti.No jotakin rajaa sitä tietenkin on pilailullakin hyvä olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *