Yleinen

Ari Seppänen & Muistojen sävelet Töpärillä

28.02.2014, kotisanomat

Suomussalmelaissyntyinen Ari Seppänen esittää ensi lauantaina Töpärillä haitarimusiikkia. Hänen yhtyeensä Muistojen sävelet tahdittaa tanssijalkaa naputtamaan mukavasti.

Ari Seppänen tunnetaan vakavana haitarinsoittajana vuosikymmenten takaa, jolloin hänen yhtyeensä esiintyi viikoittain Wanhan Kalevan tanssisalissa sekä erilaisissa kissan ristiäisissä. Seppäsen käsityöskentely on herättänyt suurta huomiota kansainvälisestikin, hänen haitarinsa kuin ulvoo nälkäänsä, kun ensimmäiset näppäinsävelet Kaljuskylän jenkasta tahi Kotiseutumuseo rokista tirisevät ilmoille ja saa kuuntelijan tuntemaan vilun väristyksiä.

Lipputulot haitaritaitelija Seppänen lahjoittaa Ämmänsaaren Raittiustyön kehitysrahastoon.

Ari Seppäsen haitari soi jälleen kotikonnun haikeita säveliä mm. Työvoimatoimiston balladi ja Osulan Kievarin parempi jenkka ovat ohjelmistossa.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Kappaleen nimissä mainituissa paikoissa käyminenkin saattaa aiheuttaa monille kuulijoille vilunväristyksiä’, joten tuota taiteilijan käsityöskentelyn saamaa kansaianvälistä huomiota ei tarvinne niin kovin paljoa kummastella ottaen huomioon, mihin tarkoitukseen lipputulot ovat menossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *