Yleinen

Apteekkiin 50 tuuman TV-etäpääte asiakkaille

02.11.2016, kotisanomat

Joulukuun alkupuolella apteekissa asioivat henkilöt voivat esitellä suonikohjujaan oikein TV:ssä. Etälääkäri katsoo esimerkiksi Oulussa omalta päätteeltään asiakkaan suonikohjuja, jotka näkyvät apteekin seinällä olevasta suuresta TV:stä. Myös muut asiakkaat voivat samalla verrata omia kohjuja ja patteja keskenään TV:ssä näkyviin asiakkaan suonikohjuihin. Lääkäri kertoo mikrofonin kautta, miten suonikohjuja tulee hoitaa ja mitä voiteita apteekista löytyy. TV:n välityksellä useat apteekissa asioivat suonikohjuiset asiakkaat tulee hoidettua ja apteekkari saa myytyä vanhat voiteensa pois hyllyltä notkumasta.

Etäpääte-TV:ssä asiakkaat voivat pohtia myös elämän syvempiä kysymyksiä. Tätä varten kannattaa asiakkaiden varata eväät mukaan apteekkiin, jotta voivat seurata etä-TV:stä pitkäksikin venähtävää keskustelua ja saadaan kylälle muutakin puheen aihetta kuin pieni eläke, epäonnistunut avioliitto ja huonot kalakelit.

Etä-TV tekee tuloa apteekkiin ja kansa pelastuu.


3 vastausta

 1. Heimo sanoo:

  Päättäjät herätkää, miten on asiakkaiden intimiteetti- ja immuniteettisuoja hoidettu? Nythän voi olla että kohjut voidaan sekoittaa puolankalaisiin turpeisiin kohjuihin. Siinä taistossa meidän ekokuntalaisten turpeahkot kohjut jäävät toiseksi.

 2. //Sakari sanoo:

  Plasebo-lääkkeiden harvinaisista sivuvaikutuksista, kuten työvoimahallinnon kuntoutustarveselvityksiin joutumisista kannattanee keskustella mieluummin Osulan kievarin kabinetissa, varsinkin, kun omien ”blasebo-juotavien” toiminen sinnekään ei mahda olla oikein hyväksyttävää.

 3. Q Tamo sanoo:

  Koska miehillä on hieman harvemmin röllöttäviä suonikohjuja näkyvissä puututaan myös miehisempiin vaivoihin.
  Tänään to 4.11. klo 15.00 alkaen luodaan yhteys peräpukamaongelmaan. Potilas esittelee ensin vaivansa TV-lääkärille, sitten vertaillaan niitä röllyköitä. Lääkitys aloitetaan toinen toistaan tunkien jo apteekissa. Myöskin miehisiin pissaamistukoksiin haetaan ratkaisua. Esittelyjen ja vertailun jälkeen ei saa käsi krapulasta kärsiä. Virtsaputkea katetroidessa on oltava tarkkana. Tähän onkin paljon tunkua, koska jokainenhan tietää, että virtsatietulehdus ehkäisee normaalin kuseskelun ja se taas johtaa kolmessa päivässä vakaviin sisäeliongelmiin munuaisten alueella. Toimitusten jälkeen onkin keveää astella pyhien viettoon (Kievarissa Onnellisten Tunnit klo 17.00 alkaen. Iso A 3,80).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *