Yleinen

Ämmänsaaressa avointen kaasupolinten päivä

19.11.2014, kotisanomat

Keskiviikkona vietettiin Ämmänsaaressa avointen kaasupolinten päivää, jolloin autolla sai ajaa kouhottaa kuten huvitti; siinä ei painanut paljon suojatiet, eivätkä liikennerajoitukset. Mummot saivat pomppia potkureineen ojan pientareelle ja nappailla Nitroja hengenpitimeksi.
Syynä tähän vallattomaan tapaukseen löytyi poliisiasemalta, kunnassa ei ollut yhtään poliisia. Kaikki sinivuokot olivat lähteneet kimppakyydillä Helsinkiin mielenosoitukseen ja pikkujoulua viettämään.
Tuhat poliisia hökälehti Helsingin katuja pitkin, osa suoraan – osa perinteisesti horjuen.
Poliisi halusi mielenosoituksella osoittaa, että heidän virkapukunsa pitää pestä valtion piikkiin, eikä kotipesukoneella. Määrärahoja haettiin myös puhtaisiin valtion alushousuihin, nyt joudutaan sontasissa housuissa istumaan poliisiautossa päivät pitkät, eikä ihme, että ainoa asia, joka poliisilla kasvaa, on peräpukamat.
Avointen kaasupolinten päivää vietettin rauhallisesti ylinopeutta kaahaten. Sakkoja ei saanut kukaan. Makkaraa paistettiin poliisiaseman edessä ja spraymaalattiin tyhjänä seisova mustamaija keltaiseksi postiautoksi.
Tavallinen kansa toivoo, että poliisi järjestäisi perinteisesti ainakin kerran vuodessa jonkinlaisen mielenosoituksen – tähän voidaan kerätä jopa kansalaisten keskuudesta rahat.


2 vastausta

  1. Jukka sanoo:

    Menikö ne riettaat Rastirillie ympäri?

  2. Sakari sanoo:

    Autoilijat harjoittelivat driftingiä ajoväylillä, ja mummit potkurilla ojan pientareella. Toivottavasti alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, sillä olisi saattanut meno äytyä liian hurjaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *