Yleinen

Ämmän poliisi panostaa matkustajien viihtyvyyteen

16.05.2016, kotisanomat

Ämmänsaaren poliisi panostaa tosissaan matkustajiensa viihtyvän häkkiauton kyydissä. Viimeisimpänä vanhaan VW Transporteriin istutettiin Kaluste Moilaselta hankitut pinkin väriset pehmusteet, joissa on irroitettava vaihtovuori, jos matkustajalla sattuu valumaan virtsat housujensa läpi tai oksentaa uusille pehmusteille.

Pinkit pehmusteet ovat nuorison suosiossa, usein viikonloppuisin känniläisiä kyyditessä he rauhoittuvat heti miten istuttuaan poliisiauton takaosaan ja huomatessaan, että heihin on panostettu. Pienet unet maittaa useille matkustajille kohti putkatiloja. Kerrotaan poliisiasemalta.

Nyt on myös mahdollista käännähtää torigrillillä, mikäli kyyditettävällä on rahaa, putkassa voi nauttia omia eväitä, tosin metallisia ruokailuvälineitä ei sallita EU-määräyksen mukaan.

Paikalliset vakikyyditettävät vertaavat ämmänsaarelaisia poliiseja jopa melkein normaaleiksi ihmisiksi – jonkinlaista inhimillisyyttä löytyy, jos verrataan esimerkiksi 1980-lukuun.

Ämmän poliisiautoon hankittiin takaosaan matkustajille uudet pinkit istuinsuojat, jossa on mukava matkustaa kohti putkatiloja.

Ämmän poliisiautoon hankittiin takaosaan matkustajille uudet pinkit istuinsuojat, jossa on mukava matkustaa kohti putkatiloja.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Tällä poliisin uudella asenteella Suomeen saadaan varmaan sellaisia uusia Akavan jäseniäkin, jotka on valmiiksi sopeutettu toimivaan yhteiskuntaan, ainakin liiallisen Alkossa asioinnin jälkeen; Toisin kuin me, joita 80- luvulla yritettiin sopeuttaa yhteiskuntaan lähinnä jälki-istuntojen avulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *