Yleinen

Akkojen päävalmentaja erosi – surkeat mailat ja luistimet syynä

18.02.2014, kotisanomat

Akkojen jääkiekkojoukkue loisti samalla surkeudella kuten muukin olympiajoukkue, muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tappiota tulee – mitaleista ei tietoa.

Nyt akkojen jääkiekkojoukkueen valmentaja erosi, syyksi hän ilmoitti yksinkertaisesti sen, että hän ei saanut valita niitä jääkiekkomailoja ja luistimia joukkueelle, vaan joutui ostamaan Helsingin Urheiluhallilta kaikki luistimet, joilla ei tehnyt yksinkertaisesti mitään, mailat hajosivat jo pukuhuoneessa käsiin, luistimet olivat yhtä terävät kuin Ikean sakset.

Saatana, että vituttaa. Kuului vihainen kommentti sotshilaisen pukuhuoneen ovelta.

Valmentaja oli alun perin sopinut Ämmän Erä-Urheilulta ostavansa kunnon luistimet ja jääkiekkomailat.

Erä-Urheilun matkahuollosta Pini oli luvannut toimittaa Kuhmossa käydessään jääkiekkomailat ja luistimet Sotshiin samalla reissulla – mutta ei, herrat päättivät toisin.

Se, että akkojen jääkiekkojoukkue ei päässyt mitaleille, voi vain spekuloida, miten olisi käynyt, jos Ämmän Erä-Urheilu olisi saanut toimittaa kunnon välineet jääkiekkojoukkueelle.

Etelän byrokraatit eivät ilmeisesti ymmärrä, että pohjoisessa ei luistella pelkästään jäähalleilla – täällä on välineet tehty kestämään, jo tammikuussa 1939 kun laukaistiin, niin se oli kertaosuma – ohi ei lauottu. Ajatelmoi ääneen veteraanilta näyttävä mies Matkahuollon eteisessä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *