Yleinen

Äänekäs näkkileivän syönti aiheutti häädön Pitämällä

17.06.2016, kotisanomat

Pitämällä kerrostalossa vuokralla asunut pariskunta sai häädön asunnostaan syötyään äännekkäästi näkkileipää. Näkkileivän rouskutus oli kuulunut seinänaapuriin, joka teki isännöitsijälle valituksen. Pariskunta ei käyttänyt näkkileivän päällä minkäänlaista levitettä tai esimerkiksi makkaraa tai juustoa äänen vaimentamiseksi.

Isännöitsijän puututtua asiaan ensimmäisen kerran, ei näkkileivän nakertamisessa tapahtunut muutosta, päin vastoin, asunnon omistaja löysi tarkastuksessaan isännöitsijän kanssa pariskunnan vuokrakeittiön lattialta näkkileivän murusia, jotka aiheuttivat myös rutinaa ja rätinää kenkien alla haitaten naapuruston mielenrauhaa.

Asunnon omistajan vaatimuksesta pariskunta sai asunnosta häädön sekä menettivät vuokratakuun eli kolmen kuukauden vuokrarahat keittiön siivoamiseen näkkileivän murusista, joita löytyi myös keittiöpöydän alta.

Pariskunta etsii asuntoa vapailta markkinoilta ja aikovat jatkossa siirtyä ruisleipään.


Yksi vastaus

  1. Heimo sanoo:

    Päättäjät herätkää, tämähän on ihan selvä Ämmän Leivän piilomainontaa ja mustamaalausta Koulutusnäkkerbröödiä ja Hapankorppua vastaan. Tanakka, hapan ja upposuolainen puoliraaka ämmän limppu kuitenkin aiheuttaa kovaäänisiä pieruja ja hajuhaittoja Kaljuskylää myöten. Joskus puolankaiset nostavat kanteita hajupilvistä. Hyrynsalmelaisilla on muutakin pohdittavaa kuten kuinka selvitä arjen haasteista.
    Näistä Ämmänleivisköistä sitä häätöjä tulisi, mutta tietäen sisäpiiriläisenä että asiaan ei tule muutoksia lähipäivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *