Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kalapihvit jääkiekkojoukkueelle harjoitusvälineeksi

20.04.2016, kotisanomat

Suomussalmella onkiva keskustelu lähiruoasta on saanut torin kupeessa monen pohtimaan asiaa kairan reikää syvemmältä; onko kalapuikot lähiruokaa? entä tonnikala? miksi koululaisille syötetään ulkomaalaista kalannahkaa ja ja jauhettua ruotoa, kun oikeaa paikallista kalaakin saisi.

Pilkkiporukka ihmetteli kunnanvaltuuston keskustelua lähiruoasta – outoa, että nämä kalapuikonsyöjät eivät ymmärrä kokonaisuutta, dioksiinipitoisuutta ja oman paikkakunnan työllistävää vaikutusta lähiruoan suhteen.

Eräs rouva, joka päättää ruoka-asioista antaa kuulemma paikkakunnan kalapihvit SuPSin jääkiekkojoukkueelle harjoituskiekoiksi.

Lähiruokakeskustelu tullenee jatkumaan vielä jäiden lähdettyäkin – toivottavasti kunnanvaltuusto avaa ruotoiset kitansa joskus ja ymmärtää, että paikallisuus on valttia, terveyttä ja makuelämystä.

 


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Kalapihvien nimeksi saattaisi sopia ”Lallin laukaus”. Tuote saattaisi sopia myös savikiekkoampujien harjoitusvälineeksi, kunhan saavat ensin tonnikakan kaatoryypyn lupa-asiat ensin kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *