Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Suositut poikamiesreissut jatkuvat

13.09.2015, kotisanomat

Suomussalmella suositut naisten hakumatkat eli poikamiesreissut jatkuvat jälleen lyhyen tauon jälkeen. Ensi viikolla linja-auto piipahtaa Hyrynsalmella katsastamassa joutilaita neitejä, jotka mahdollisesti haluaisivat muuttaa Suomussalmelle poikamiesemänniksi.
Poikamiehet lupaavat, että mikäli nainen löytyy, työtä kyllä piisaa. Metsästysaika on parhaimmillaan ja lihakeiton tekoa on luvassa, siivousta, pesemistä ja kaiken maailman kuuraamista, onhan poikamiehillä yleisesti ottaen sontaset kumpparit jalassa niin sisällä kuin ulkona. Myös rakkautta ja lempeä on luvassa yllin kyllin, mikäli nainen täyttää tiukat poikamiesvaatimukset; naisen ei tarvitse olla tiukka pipo, alkoholin käyttö ja tupakointi on luonnollista poikamiehellä, kuten kavereiden kanssa törttöily, naisella on oltava ajokortti ja valmius kuljettamaan miestänsä, varsinkin viikonloppuisin sinne sun tänne, eikä naisen kannata pihistellä omien rahojensa kanssa, yhteistä omaisuuttahan ne periaatteessa ovat. Ulkonäkökin on sivuseikka, kunhan hirvet ei säikähdä suopellon reunalla.
Hyrynsalmen naiset valmistautukaa, alkuviikosta Suomussalmelta tulee linja-autolastillinen poikamiehiä katsastamaan Teitä – josko löytyisi muutama vaimoehdokas lähtemään mukaan. Linja-autossa tilaa kolmen nopeimman neidin muuttotavaroille.

Innostuneet poikamiehet odottavat kiihkeinä naisten hakumatkoja lähikuntiin.

Innostuneet poikamiehet odottavat kiihkeinä naisten hakumatkoja lähikuntiin.

 


2 vastausta

  1. Sakari sanoo:

    Taitaa Pitämän, ”Laiskan miehen kotipaketti”- yhdistyksen naiset olla toivottamassa lähtijöille hyvää matkaa Suomussalmen Alkon edessä teemalla: -Miksi mennä merta edemmäksi kalaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *