Lainaa.com

Yleinen

Suomussalmella ei uskota joulupukkiin

09.10.2014, kotisanomat

Koko kunnan kattavassa tutkimuksessa kävi ilmi, että suomussalmelaiset eivät usko joulupukkiin. Vain 43 % kuntalaisista uskoi joulupukkiin ja tonttuihin. Paikalliset yrittäjät ovat huolestuneet vallitsevasta kuntalaisten epätietoisuudesta, ettei joulupukkia olisi olemassa. Mistä joululahjat muuten tulee kuin joulupukilta? Vanhemmat ovat vain välikäsiä, kuten yrittäjät, joilta lahjat voi ostaa edulliseen hintaan.
Uskotko joulupukkiin -tutkimuksella haluttiin selvittää mm. onko kuntalaisilla mennyt usko parempaan tulevaisuuteen – elämä ilman lahjoja on kuin verottajalta ei tulisi vähintäin kerran vuodessa kirjekuorta.
Karu totuus on, että alle puolet kuntalaisista uskoo joulupukkiin. Useimmat myöntää kuitenkin, että joulupukki on uskottavampi hahmo kuin paikallinen työvoimatoimisto. Siellä viimeistään menee usko niin omiin lahjoihin kuin muuhunkin hyvään.
Jokaisen meidän on ristinsä kannettava, paikallinen jeesus mylvi Ämmänsaaren torilla perjantaiaamuna joulupukin parta naamallaan. Ei ihme, että ihminen ei enää usko joulupukkiin.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    On täällä muitakin asioita, kuin joulupukki, johon ei uskota, kuten tämä väittämäni. Tuohon en ota kantaa, kumpi on uskottavampi, joulupukki vai työvoimatoimisto, koska siihen ei varmaan uskoisi sen enempää joulupukki, kuin työvoimatoimistokaan, koti-sanomien lukijoista puhumattakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *