Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kunta lahjoitti 1000 euroa äideille törsättäväksi

03.07.2014, kotisanomat

Ylä-Kainuun Äetit ja niiksi lueteltavat, saivat kunnan harkinnanvaraisesta rahastosta 1000 euron tunnustuspalkinnon siitä, että ovat naukuneet ja vinkuneet jos jonkinlaista asiaa ja tavaraa kunnalta jo vuositolkulla.

Kunta päätti vihdoin ja viimein antaa 1000 euroa selvää rahaa – jonka yllätys yllätys, Ylä-Kainuun Äitit aikoo käyttää hyvään tarkoitukseen eli tilaavat Seurahuoneelle Ylä-Savon Hunksit lyhyissä kalsareissaan ja öljytyissä hyvin hoidetuissa kropissa itämaisia tansseja  esittämään. Omat ukot kun on tanssinsa tanssineet ja tuo öljykin on pääasiassa auton pohjasta valuvaa – niin voivat olla lasten kanssa sillä aikaa kotona.

Kiitämme kuntaa tonnin lahjasta ja lupaamme olla vinkumatta vähään aikaan mitään. Ilman meitä kuitenkaan kunnan asukasluku rapistusi vauhilla! Totesi eräs äiti pari  kitisevää lasta sylissään kunnan informaatiotilaisuudessa.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Kyllähän pitkäjänteinen työ kannattaakin palkita, jotta tulevaisuuden toivotkin oppivat kantapään ja aikanaan Seurahuoneenkin kautta, miten pysyä kunnan kanssa hyvissä väleissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *