Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Joutilailla ja vökäleille kokoontumispaikka

04.04.2014, kotisanomat

Kunta järjestää Kirkonkylältä joutilaille ja vökäleille kokoontumispaikan, jossa voivat hökälehtiä ja viettää vapaa-aikaansa omalla tyylillään.

Kokoontumispaikka maksaa kunnalle vajaat sata euroa, sisältäen liikennemerkin ja metallisen tuhkakupin.

Kylän vökäleet ovat luonnostaan mielissään tapahtuneesta; kunta muistaa heitäkin, eikä aina työttömiä, sosiaaliavustusta nauttivia tai työssä käyviä – Nyt oli vihdoin ja viimein joutilaiden ja vökäleiden vuoro saada oma kokoontumispaikka, jossa voidaan keskustella avoimesti päivän politiikasta sekä kuulla kuulumisia ja tavata samanhenkistä porukkaa muuallakin kuin viinakaupan nurkalla kaukana Ämmänsaaressa.

Kunta panostaa jatkossa kulttuurillisesti, sosiaalisesti sekä vähemmistöalakulttuurilajeja edustaviin ryhmiin, mm.  Pesiön entisen liikenneministeriön asettamaan ojankaivuuryhmään. Mikäli kiinnostus omassa ryhmässäsi herää saada kunnalta rahallista avustusta, tiloja tai koneita, ota reilusti yhteyttä kunnantalolle arkipäivisin.

Joutilaat ja vökäleet saavat Kirkonkylältä oman kokoontumispaikan.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Saattaapa moni tämän uuden kokoontumispaikan käyttäjä edelleenkin piipahtaa viinakaupan nurkilla, sillä jostakinhan se on ”keskuslämmitys” hankittava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *