Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Apteekit haluavat myyntiin olutta ja tupakkaa

14.02.2014, kotisanomat

Apteekkareiden köyhtyessä melkein johtajatasolle on herännyt huoli, kuinka saada lisätuloa, koska lääkkeistä ei enää tunnu saavan revittyä suurempaa hintaa.

Nyt apteekkarit haluavat myyntiin kolmos- ja nelosoluen sekä tupakat, joista kertyvillä mukavilla katteilla heidän elämänsä kohentuisi huomattavasti – henkilökuntaakaan ei tarvitsisi välttämättä lomauttaa tai irtisanoa.

Tupakoinnin vaaroista apteekki luontevasti kertoisi samalla kun laittaa asiakkaalle norttikartongin kouraan, myy samalla tarjouksessa olevan kolmosolutkorin ja kaupan päälle vielä kympillä Burana-purkki krapulan parantamiseen sekä unta parantamaan reseptivapaata melatoniinia, jotta viikonlopun jälkeen selviää töitä kyselemään TE-keskukselta.

Apteekkareiden köyhtyminen huolettaa myös tavallista työkansaa – ennen apteekissa piti ottaa karvalakki päästä – nyt kukaan ei välitä, jos karvalakki päässä asioidaan.


Yksi vastaus

  1. Sakari sanoo:

    Apteekkarien ajatushan on kyllä ihan mainio, sillä jos kaljakori aktivoi työttömän asioimaan ahkerammin TE-keskuksessa töitä kyselemässä, niin silloinhan sosiaalitoimiston kannattaisi antaa hakemuksesta harkinnanvaraista toimeentulotukea potilaansa apteekissa asioinnisssa selviämiseen, varsinkin, jos kyseessä on pitkäaikainen kuntoutusasiakas.Kuntoutushan saattaa sisältää omat riskinsä, mutta jos apteekkaarien visio toteutuu, niin mielestäni ovat kyllä oikeutettuja kilpailukykyiseen palkkaan, ainakin sosiaalijohtajien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *